Om os

Man spiser lige så meget med øjnene, som de gør med maven.


Vi er et team af en kok og små nisse-hjælpere med passion til lave god mad. Inspireret af flere internationale køkkener. Lige fra det franske, til det Thailandske, men samtidig med solid bund i det gode gamle danske køkken. Vi laver næsten alt slags mad, lige fra de klassiske danske retter, Italienske, Franske til autentiske Thailandske retter.

Altid med øje for at benytter friske danske sæsons råvarer.

“Alt fra bundet” er vores koncept. En nærmere forklaring på udtrykket, er at vi elsker at fremstille det meste selv, det er lige fra kuvert brødet og boller, til kagen til kaffen, og naturligvis alt mellem det, uanset om i vælger dansk, italiensk, fransk eller thailandske retter. Eller om man vælger en god blanding af det hele.

Holder du bryllup, konfirmation, fødselsdag eller en anden fest hvor du ønsker mad fra os, tager vi os tid til at snakke menuen igennem, har du ikke selv en ide om hvad i ønsker, og hvad der passer sammen, så sætter vi gerne en super menu sammen for jer. Alt sammen naturligvis til en pris der kan betales.

Vil du holde en lille intim privat fest, hvor der er mellem 15-20 gæster, kan du også holde hos os. Vi klarer næsten det hele for dig, og du skal bare slappe af og nyde festen !


Ring 53 57 90 33 eller send en mail til info@didiskoekken.dk


Lidt om Didi:

Født og vokset op i Thailand. Læste Sociologi & Antropologi på Chiang Mai Universitet (CMU) og kom til Danmark i December 2000. Gik på Aalborg Universitet (AAU) og læste kandidat i European Studies indtil forår 2002. Til summer samme år fik hun et barn, og uddannelsen blev sat på rigtig lang pause at hun til sidste valgte ikke at gennemføre den. Mange år efter arbejdede hun som butiksekspedient på Bogard Video butik (som lå på Boulevarden i Aalborg).

I Slutning af 2012 gik hun på Food College Aalborg, og fik derefter en læreplads ud på Mosskovpavillonen i Skørping, hvor hun blev udlært i 2016 og arbejdede videre som kok og senere hen en køkkenchef, indtil foråret 2018. Mosskovpavillonen har givet hende meget. Det er ikke kun fagligt men også omsorg/hensyn til medarbejderne, samt respekt til hinanden, uanset om man er bare en ansat eller en boss. 

Efter det, har hun været som deltidskok på Rold Stor Kro, indtil hun blev ansat hos Skørping Idrætscenter som køkkenchef/køkkenleder indtil sommer 2019. Inden “Didi’s Køkken” tager rigtig form, tog hun et job på Shell Motel i Støvring indtil forår 2020, hvor hun fungerede som en køkkenleder.

“De ord der definerer Didi: Nordthailandsk, fjollet, fjoget, akavet….MEN! pligtopfyldende, lærenem, ansvarsbevidst!)